*
designed by Viva La Echo
   
 
 
 
 
   
 
3 prispevkov • Stran 1 od 1
 
 
Strk
bobnar


Prispevkov: 2
Pridružen: 28 Apr 2020, 22:36

Odgovor Objavljeno: 18 Maj 2020, 22:07 

Zdravo.

imam težavo 1facepalm pa se obračam na vas, bolj izkušene.

Kot basist se pedal efekti nisem kaj veliko srečeval. Sedaj pa malce za dušo...
Pred cca 14 dnevi sem prvič prižgal Palmerjev analog delay (in drug reverb) in je vse delalo 14 dni brez problema. Včeraj sem vklopil razdelilec in je počilo! Od tega trenutka dalje je delay v tem stanju https://www.youtube.com/watch?v=_J_zuaWOsUQ

Probal sem vse možne kombinacije z napajanjem, isto.
Danes se preizkusil z baterijo, isto.

Tc-jev reverb dela brez problema. Tako samostojno kot v tej vezavi prvo reverb, potem delay.

kak nasvet?
Hvala

lp, Dare
 
 
 
 
Leon
Uporabniški avatar
stompbox freak


Prispevkov: 9022
Pridružen: 30 Okt 2005, 20:48
Kraj: Murska Sobota / Ljubljana


Odgovor Objavljeno: 18 Maj 2020, 22:59 

Tudi če so vsi gumbi na 0? Meni zveni kot oscilacija (dokaj normalen pojav pri analognih delayih, kadar obrneš rate/feedback/repeat do konca) in vidim, da je rate obrnjen na max in mix na 3/4...

Zapri gumbe na nulo in poročaj :peace:
 
 
 
 
Strk
bobnar


Prispevkov: 2
Pridružen: 28 Apr 2020, 22:36

Odgovor Objavljeno: 19 Maj 2020, 08:32 

Zdravo.

icon_e_surprised res je.

Imel si popolnoma prav. Sam niti pomislil nisem na to, da so nastavitve prestavljene, ker me je situacija čist preveč znervirala v razsodno razmišljanje.

Našel sem tudi "krivca", ampak sinu pač ne morem zamerit. Naj raziskuje. Čeprav mi povzroči kak siv las :roll:

super hvala za nasvet in pomoč. :peace:

lp, D.
 
 
3 prispevkov • Stran 1 od 1
 
 
Pojdi na: